φωτογραφίες καλεσμένων

Καλώς ήρθατε στο Wedful. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι μαζί με την πολιτική απορρήτου μας διέπουν τη σχέση του Wedful μαζί σας σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο.

1. Εισαγωγή

Ο όρος «Wedful» ή «εμείς» αναφέρεται στον κάτοχο του ιστότοπου του οποίου η έδρα βρίσκεται στη Νικηφόρου Μανδηλαρά 31, Ερμούπολη Σύρος 841 00. Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στον χρήστη (ζευγάρι και κάλεσμα) ή θεατή του ιστότοπού μας.

2. Πνευματικά δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο που εμφανίζεται σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, κειμένου, γραφικών, λογότυπων, εικόνων, κλιπ ήχου, βίντεο κλιπ και λογισμικού, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Wedful, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο απαγορεύεται αυστηρά και ενδέχεται να παραβιάζει τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Με την πρόσβαση και τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε να σέβεστε τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Wedful. Δεν επιτρέπεται να τροποποιήσετε, να διανείμετε, να μεταδώσετε, να εμφανίσετε, να εκτελέσετε, να αναπαράγετε, να δημοσιεύσετε, να λάβετε άδεια χρήσης, να δημιουργήσετε παράγωγα έργα από, να μεταφέρετε ή να πουλήσετε οποιαδήποτε πληροφορία, λογισμικό, προϊόντα ή υπηρεσίες που λαμβάνονται από αυτόν τον ιστότοπο χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της Wedful.

3. Πολιτική απορρήτου

Η Wedful τηρεί αυστηρά τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων όπως ρυθμίζονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που διέπει το ηλεκτρονικό εμπόριο. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι προστατεύεται το απόρρητό σας. Οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την παρούσα πολιτική απορρήτου.

Η Wedful δεν θα κάνει κατάχρηση των προσωπικών σας δεδομένων και δεν θα αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πουλήσει, νοικιάσει ή ανταλλάξει τα προσωπικά σας δεδομένα με κανένα τρίτο μέρος. Εάν επιθυμείτε να διαγραφούν οριστικά τα προσωπικά σας στοιχεία από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα διασφαλίσουμε ότι θα αφαιρεθούν.

Λογαριασμός & Φωτογραφικό υλικό

Με τη χρήση των υπηρεσιών μας, ο χρήστης (ζευγάρι) αποδέχεται την υποβολή δικού του φωτογραφικού υλικού από τρίτους, στον διακομιστή μας. Επίσης, είναι υπεύθυνος για τον ασφαλή διαμοιρασμό του λογαριασμού που του παρέχεται, στο κάλεσμα.

Κατά την υποβολή φωτογραφικού υλικού στον διακομιστή μας, συμφωνείτε ότι το υλικό αυτό δεν περιέχει ψευδές, παράνομο ή ακατάλληλο περιεχόμενο και μας δίνετε την έγκριση να το αποθηκεύσουμε προσωρινά στον διακομιστή μας. Το υλικό σας θα διατηρηθεί με απόλυτη ασφάλεια στον διακομιστή μας έως ότου λήξει το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών. Η Wedful δεν θα κάνει κατάχρηση του φωτογραφικού υλικού και δεν θα αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πουλήσει, νοικιάσει ή ανταλλάξει το υλικό αυτό με κανένα τρίτο μέρος.

4. Περιορισμός Ευθύνης

Ενώ προσπαθούμε να παρουσιάζουμε τα προϊόντα μας όσο το δυνατόν ακριβέστερα μέσω φωτογραφιών και περιγραφών, η Wedful δεν εγγυάται την ακρίβεια ή την πληρότητα των απεικονίσεων, των περιγραφών ή οποιασδήποτε άλλης πληροφορίας που παρουσιάζεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει τυπογραφικά, αριθμητικά ή επεξηγηματικά λάθη.

5. Τροποποίηση Όρων

Η Wedful διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ενημερώσει αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οποιεσδήποτε αλλαγές ή προσθήκες θα δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτή τη σελίδα τακτικά για να γνωρίζετε τυχόν ενημερώσεις.

6. Τιμές προϊόντων

Όλες οι τιμές των προϊόντων που αναφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνουν ΦΠΑ με συντελεστή 24%, σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία. Η Wedful διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των προϊόντων ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές που αναφέρονται τη στιγμή της παραγγελίας σας θα τηρηθούν.

7. Ασφάλεια Δεδομένων και Απόρρητο Συναλλαγών

Τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας για την πραγματοποίηση αγορών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελούνται από ένα «Όνομα χρήστη» και «Κωδικός πρόσβασης» που δημιουργείτε εσείς. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση του απορρήτου των διαπιστευτηρίων σας και για οποιεσδήποτε δραστηριότητες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του λογαριασμού σας.

Η Wedful εφαρμόζει εύλογα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη μετάδοση και για την προστασία τους από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κακή χρήση, τροποποίηση ή καταστροφή. Ωστόσο, καμία μετάδοση δεδομένων μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι απολύτως ασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτη ασφάλεια.

8. Ισχύον Δίκαιο

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν από ή σε σχέση με τη χρήση αυτού του ιστότοπου θα υπόκεινται στη δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων.

9. Στοιχεία επικοινωνίας

Η Wedful είναι ένα brand της επιχείρησης Ρούσσος Ιωάννης Δημήτρης (Jan Studio).
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους Όρους & Προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:

Wedful

Νικηφόρου Μανδηλαρά 31, Ερμούπολη Σύρος 841 00
info@janstudio.eu
22810 75910

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.